Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

781 tisuća Hrvata gledala “Larin izbor”

Autor: Valentina Mlađen

24.09.2012. 22:00
781 tisuća Hrvata gledala “Larin izbor”

Foto: PIXELL



Ljubavna priča između bogatog Jakova i siromašne djevojke s otoka, Lare, osvojila je srca hrvatskih gledatelja još s emitiranjem prve sezone
Omiljenu hrvatsku sapunicu “Larin izbor” u nedjelju navečer, kada je premijerno emitiran nastavak druge sezone odgledalo je čak 781.000 gledatelja. S takvim rezultatom bila je to najgledanija emisija u tom terminu u nedjelju navečer i za ekipu serije odlična najava druge sezone.
Ljubavna priča između bogatog Jakova (Ivan Herceg) i siromašne djevojke s otoka, Lare (Doris Pinčić), osvojila je srca hrvatskih gledatelja još s emitiranjem prve sezone. Priča o mornaru koji odlazi na brod i ženi koja ga čeka s dodatkom brojnih intriga, pomoćnika i zlikovaca, od serije je prerasla u film “Larin izbor: Izgubljeni princ” koji je ovo ljeto obarao rekorde gledanosti, a Nova TV u nedjelju je počela s emitiranjem druge sezone svoje uspješnice.
Radnja nove sezone gledatelje odvodi šest godina kasnije, a odnos Lare i Jakova još će se jednom naći na velikoj kušnji. Dok se Jakov i Lara vraćaju starom životu u vili Zlatar javljaju se neki novi osvetnici, a u njihov život ulazi i okrutna bolest. Kako će se Lara i Jaša nositi sa svim nadolazećim nedaćama gledat ćemo u novim nastavcima serije.
Serija, u kojoj naslovnu ulogu igra mlada zadarska glumica Doris Pinčić, osim u Hrvatskoj, izuzetnu gledanost postigla je i vani te je prodana u čak 19 zemalja diljem svijeta.