Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Tražila se (besplatna) karta više

Autor: Valentina Mlađen

24.11.2009. 23:00
Tražila se (besplatna) karta više

Foto: Filip BRALA



U povodu Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Gradska uprava poklonila je građanima Zadra koncert Natali Dizdar. Koncert je održan u Hrvatskoj kazališnoj kući Zadar s početkom u 20 sati, a to je ujedno i prvi puta da je popularna zadarska pjevačica nastupila u tom prostoru.
Ulaznice za koncert su se mogle besplatno podići na blagajni kazališta nekoliko dana prije koncerta, a o zainteresiranosti građana svjedoči i traženje karte viška na samu večer koncerta te postavljanje dodatnih sjedalica u kazališnoj dvorani. Posjetitelji koncerta bili su građani svih dobi i uzrasta, a mlada pjevačica odužila im se odličnim izvedbama. Koncert je iz prvog reda slušao i dogradonačelnik grada Zadra Darko Kasap sa suprugom.
Na repertoaru koji je Natali izvodila našle su se pjesme s njenog prvog i drugog albuma. Osim izvanrednim vokalnim sposobnostima, pjevačica je oduševila i izgledom pojavivši se u uskoj crvenoj toaleti i visokim petama. Za svaku pohvalu bila je i pozornica uređena u mediteranskom stilu s dvije masline te kamenim bunarom.
Mlada se pjevačica tako još jednom pokazala u odličnom svjetlu pred svojim sugrađanima koji su je podržali u velikom broju, ali i gradska uprava je ovim koncertom osvojila poneki bod jer je, sudeći po odazivu, ovaj koncert bio pun pogodak.