Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Policija moli građane za pomoć u potrazi za Josipom Zagoršakom

24.11.2011. 23:00
Policija moli građane za pomoć u potrazi za Josipom Zagoršakom


Desetak policajaca, pripadnika interventne i temeljne policije PU zadarske zajedno s članovima zadarskog GSS-a, mještanima i zračnim policijskim snagama i jučer su pretraživali područje otoka Pašmana, gdje je još u nedjelju u noći nestao 43-godišnji Josip Zagoršak.
Policija je dojavu o njegovu nestanku zaprimila u nedjelju ujutro, a prema informacijama koje im je dao zabrinuti sin nestalog, muškarcu se izgubio svaki trag nakon što je oko 1.30 sati napustio kafić u Dobropoljani.
Muškarac se koristio automobilom marke BMW, plave boje, zadarskih registarskih oznaka, kojemu se također zagubio svaki trag. Zagoršak je svijetle kose, smeđih očiju i srednje tjelesne građe. Rođen je u Krapini, a u posljednje vrijeme boravio je na zadarskom području gdje se bavio građevinskim poslovima.
Iz PU zadarske mole građane ukoliko o nestalom muškarcu, čiji je identitet zajedno s fotografijom objavljen i u rubrici nestali na MUP-ovim internetskim stranicama, imaju bilo kakvu informaciju da je jave na broj 192.