Postoji rok za rekonstrukciju Splitske

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA

Nakon početka radova u uvali Jazine zbog čega se dijelom uz zgradu Ljepotice vozi sukladno privremenoj prometnoj regulaciji, pojedini građani nezadovoljni su zbog stvaranja prometnih gužvi. Pojedinci govore kako radovi tek što su započeli, a već nema nikoga pokraj bagera ni na gradilištu. Istovremeno, gužve u prometu sve su veće.

Darko Kasap, gradski pročelnik, rekao je kako nisu zaprimili pritužbe građana, upravo suprotno, samo pohvale što se u ovim kriznim vremenima ulaže u infrastrukturu.

Slična negodovanja građana zaprimili smo i zbog prometnih gužvi koje se stvaraju otkako je zbog rekonstrukcije zatvoren dio Splitske ulice. Građani navode kako je dio ulice raskopan, bagere su dovezli i tamo ostavili, dok na gradilištu rijetko koga sretnu. No, pročelnik Kasap upozorava kako postoji rok u kojem se rekonstrukcija ove ulice mora dovršiti.

- Radovi se nadziru. Možda se građanima koji tuda prolaze učini da se ništa ne radi, ali postoje tehnička pravila po kojima se svi pojedini radovi izvode. Razumijem da je prometovanje otežano zbog djelomičnog zatvaranja Splitske ulice, ali još jednom molimo građane za razumijevanje jer se taj uski dio, koji je prilično opasan, mora rekonstruirati. Na taj način će se bitno poboljšati komunikacija Bilog briga i centra, pojasnio je Kasap.

Strpljen, spašen. Onima koji se bune, ostaje naoružati se strpljenjem u prometnim gužvama i kolonama jer se projekti moraju dovršiti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno