Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

“Doris mi nikad nije dozvolila da se osjećam kao invalid”

24.11.2016. 23:00
“Doris mi nikad nije dozvolila da se osjećam kao invalid”


Naša komunikacija je od početka bila redovita, kazala nam je Doris Dragović u intervjuu pred svoj koncert u Arsenalu, kad smo je upitali čuje li se još sa svojim najvećim obožavateljem, Ilijom Margarinom iz Korlata. Koncert je večeras, rasprodan je već tjednima, no Ilija za to ne brine, njemu je karta već neko vrijeme u džepu.
– Kako ne, spreman sam i jedva čekam taj koncert. Pa mi se poznajemo već 25 godina i uvijek mi je drago sresti moju Doris, kaže Ilija kojeg smo zatekli u Korlatu u druženju s nećakom Božom.
U cijelom benkovačkom kraju svi znaju za Iliju i njegovu privrženost popularnoj pjevačici.
– Uvijek ću biti uz nju, baš kao što je i ona cijelo vrijeme bila uz mene. Čuo sam da će nakon koncerta odmah kući u Split, ali ja se nadam da ćemo stići makar popiti kavu, kaže Ilija koji danas autobusom iz Korlata dolazi u Zadar. Već je dogovorio, spava kod rođaka, a motorin kojim se najčešće kreće, budući da je osoba s invaliditetom, ostavit će doma jer nije baš sigurno po mraku i hladnijem vremenu putovati na tako dalek put.
– Nikad mi nije dozvolila da se osjećam kao invalid. Lako je prihvatiti zdravu i bogatu osobu, a nekog bolesnog i s manje novca, to je već druga priča. Ona mi je i otac i majka, dala mi je puno snage u životu i nikad nije dozvolila da krenem lošim putem, kaže Ilija čija je majka preminula kratko nakon njegova rođenja.