Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Pobjedom trasirati put ka obrani titule

25.02.2011. 23:00
Pobjedom trasirati put ka obrani titule


Nakon plasmana na Final four Europske lige kuglače Zadra danas s početkom u 15 sati očekuje novi prvenstveni ispit u Mocirama. Očekuje se pobjeda što bi značilo još jedan korak bliže ka obrani titule prvaka Hrvatske. Gost je Grmošćica koja je stanovnik sredine ljestvice, a Zadrani žele upisati svoju 15 pobjedu u nizu. Za trenera Šimu Mijolovića nema dvojbe da ih očekuje težak meč, no predviđa nova dva boda s kojima bi se učvrstili na prvom mjestu ljestvice sedam kola prije kraja prvenstva.
– Dolazi nam kvalitetna momčad sa velikom tradicijom i ne očekujemo nimalo lagan zadatak. Ipak mi smo favoriti, kako u cijelom natjecanju tako i na svojoj kuglani u Mocirama te očekujem da ćemo uzeti nova dva boda. Glavni cilj nam je što prije osigurati naslov kako bi se mogli potpuno posvetiti polufinalu Europske lige koje igramo protiv Podbrezove 2. travnja.
Zadrani će suprostaviti Grmošćici najjači mogući sastav.
– Kao u svakoj tako ćemo i ovoj utakmici izaći na stazu sa najjačim sastavom, a ako se ukaže prilika željeli bi ubaciti rezerve što podrazumijeva da smo do tog trenutka osigurali pobjedu – kazao je za kraj Mijolović.
PRVA HKL
Raspored 15. kola: Zadar – Grmošćica (subota, 15), Velebit – Željezničar, Novska – Zanatlija, Zaprešić – Poštar, Konikom Osijek – Kandit Premijer, Radnik – MKK Rijeka.