Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ivan Repić ne može ni prići objektu koji je zakupio

Autor: Suzana Bandić

25.03.2013. 23:00
Ivan Repić ne može ni prići objektu koji je zakupio

Foto: Suzana BANDIĆ



Kad sam se pobunio i shvatio da me Milković “mulja” jer u svibnju nema Županijske skupštine, nego je prva sljedeća tek u srpnju budući da su skoro lokalni izbori, onda je odmah napisao rješenje, ali ja opet nemam ništa od toga kad nije na dnevnom redu Skupštine, kaže Ivan Repić


Iako je na javnom natječaju kao najpovoljniji ponuđač dobio koncesiju od NP Paklenica za korištenje ugostiteljskog objekta i terase u Starigradu te uredno podmirio sve račune, Ivan Repić, vlasnik ugostiteljskog objekta MG, već gotovo godinu ne može ni prići objektu koji je zakupio. To stoga što donedavni koncesionar ne želi iseliti, a poziva se na pravo prvokupa.
– Razgovarao sam s ravnateljem NP Paklenica Zlatkom Marasovićem koji mi je obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći, a u nekoliko navrata sam odlazio u županijski Upravni odjel za more i turizam. Tamo sam dobio obećanje od gospodina Marina Milkovića, zamjenika pročelnika tog ureda, da će se i on zauzeti za moj problem, kaže Repić dodajući kako je samo za sudjelovanje na natječaju platio 25 tisuće kuna, a nešto više od 37 tisuća platio je šestomjesečni najam odmah nakon što je izabran kao najpovoljniji ponuđač. Direktor NP Paklenica, Zlatko Marasović, potvrdio nam je kako imaju problem s prijašnjim koncesionarom Franom Marasovićem te da su u tijeku dva sudska spora s njim, od kojih je jedan pred Trgovačkim sudom u Zadru, a drugi pred Općinskim.
Aktualni v. d. ravnatelja ističe da je i sam odlazio u Županiju i tražio da Upravni odjel za more i turizam riješi papirologiju kako bi se Repiću izdali valjani dokumenti i omogućilo korištenje onog što je platio. No da to nije učinjeno.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU