Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Nemojte sjediti doma i žaliti se kako nismo moćni

Autor: Nives Rogoznica

25.03.2013. 23:00
Nemojte sjediti doma i žaliti se kako nismo moćni

Foto: Sebastian GOVORČIN



Trebamo ljudi koji govore engleski jezik i mogu razgovarati po hodnicima gdje će se najviše sporazuma dogovarati i koji će znati razgovarati sa zastupnicima iz malih država i pokušati napraviti sporazum da podupiremo jedni druge, poručila je Tomašić


Gotovo je s glasovanjem, referendum je završen, ulazimo u EU, htjeli mi to ili ne. Mi sada trebamo ljude koji se ne boje reći što misle, kojima nitko neće nametati mišljenja i koji će se znati izboriti za interese Republike Hrvatske, ljude koji govore engleski jezik i mogu razgovarati po hodnicima gdje će se najviše sporazuma dogovarati i koji će znati razgovarati sa zastupnicima iz malih država i pokušati napraviti sporazum da podupiremo jedni druge. Treba nam netko tko ne ide u Europski parlament promovirati sebe i svoju stranku, nego promovirati Republiku Hrvatsku i boriti se za interese Republike Hrvatske, poručila je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a “Dr. Ante Starčević”, saborska zastupnica i kandidatkinja na izborima za Europski parlament koja je u kampanju za preferencijalne glasove krenula iz Zadra.
Tomašić, koja je šesta po redu kandidatkinja na koalicijskoj listu HDZ-a, HSP-a Dr. Ante Starčević i Bloka Umirovljenici zajedno (BUZ), građane je pozvala da iziđu na ove izbore.
– Nemojte sjediti doma i onda se žaliti kako mi nismo moćni. Mi smo moćni onoliko koliko želimo biti moćni, kazala je.