Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Josipa i Jure Karamarko miss i mister maturanata

Autor: Katarina Belić

25.04.2010. 22:00
Josipa i Jure Karamarko miss i mister maturanata

Foto: Adam VIDAS



Maturanti srednje škole Obrovac su se u subotu navečer okupili pred restoranom “Anita” u Zatonu Obrovačkom kako bi zajedno sa svojim prijateljima, profesorima, razrednicima i ravnateljem Darkom Tokićem proslavili skori završetak škole.
Prije samog početka slavlja razrednici su pojedinačno pozdravili i predstavili svoje razrede budućih ekonomista, trgovca i instalatera te im svima zaželjeli daljnji uspjeh, kako u radu, tako i u životu, nakon čega se dalje za veselu atmosferu pobrinuo DJ uz već provjerene strane i domaće hitove koji su stalno “mamili” dobro raspoložene maturante na ples, kao i dobru zabavu za stolom.
Uz bogat program najzanimljiviji dio večeri su bili izbor za miss i mistera maturanta čijim su se lentama ove godine okitili Josipa Karamarko i Jure Karamarko. Dodatno je atmosferu začinila i lutrija s bogatim nagradama pa su tako neki od sretnika na kraju večeri otišli kući bogatiji za LCD televizor, kućno kino, mobitel… Kako bi svoju najluđu noć učinili što dužom i veselijom, maturanti su nakon restorana svoje slavlje nastavili u obližnjim kafićima sve do ranih jutarnjih sati.