Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

“Sirene” nižu uspjehe

25.04.2012. 22:00
“Sirene” nižu uspjehe


Završene su kvalifikacije za odlazak na Državno prvenstvo iz ritmičke gimnastike. Zadar će predstavljati djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Sirena” koje ne prestaju nizati uspjehe i sakupljati medalje.
U prošlu nedjelju je, naime, u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održano 2. kolo Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici za regiju jug. Ovim kolom završene su i kvalifikacije za odlazak na završnicu Kupa, odnosno Državno prvenstvo u ritmičkoj gimnastici. U Zadru je protekloga vikenda nastupilo šezdesetak djevojčica iz pet klubova i to iz Šibenika, Splita, Trogira i Zadra. Od 16 djevojčica koje su se natjecale iz Zadra, djevojčice iz KRG-a “Sirena” osvojile su čak šest medalja.
U kategoriji mini Marta Ramić osvojila je srebro. U kategoriji mlađe kadetkinje Lara Batur osvojila je zlato, a Tea Radan srebro. Odlične su bile i kadetkinje pa je zlato ponijela Laura Čerina, dok je srebrnom medaljom nagrađena Tea Drvosek Kihas. I u kategoriji juniorke srebro je osvojila Sanja Sinovčić.
Do kraja natjecateljske sezone djevojčice iz “Sirene” očekuje još nekoliko odlazaka na međunarodne turnire te nastup na Prvenstvu Hrvatske u ritmičkoj gimnastici početkom lipnja, a nema sumnje da će djevojčice iz zadarskog kluba nastaviti nizati odlične rezultate.