Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Jurinoviću i Mrvici četvrtfinale Lige prvaka

25.04.2017. 22:00
Jurinoviću i Mrvici četvrtfinale Lige prvaka


Zadarsko-biogradski rukometni par Dalibor Jurinović – Marko Mrvica delegiran je za uzvratni dvoboj četvrtfinala muške Lige prvaka između Barcelone i Kiela koji će se odigrati u subotu 29. travnja. U prvoj utakmici Kiel je pobijedio 28:26 pa se očekuje dramatičan uzvrat u vjerojatno najjačem četvrtfinalnom paru.
– Oduševljeni smo ukazanim priznanjem jer suditi ovako važnu utakmicu za nas je kao da smo dobili Super Bowl. To nam je 799. službena utakmica, a 800. ćemo imati u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo između Poljske i Bjelorusije – ističe Jurinović koji očekuje zahtjevnu utakmicu.
– Pripremamo se za svaki nastup, ali sigurno da ovakav sraz traži i dodatni angažman. Svakako, nema straha, bez obzira na značaj dvoboja. Kao i igrači tako i mi suci trebamo biti u dobroj formi i činimo sve kako bismo bili spremni za utakmicu – dodaje Jurinović koji je s Mrvicom u prosincu prošle godine sudio polufinale Europskog prvenstva za žene između Norveške i Francuske. Bila je njihova peta utakmica na EP-u kojem je domaćin bila Švedska. Lani su bili i za završnom turniru (final fouru) Kupa EHF-a, a 2015. sudili su završnicu ženske Lige prvaka.
– Ostao nam je još final four muške Lige prvaka. Dobili smo četvrtfinale, a to je znak da su možemo nadati i završnom turniru – dodao je Mrvica.