Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Na pripremama ženska odbojkaška reprezentacija Kazahstana

25.05.2012. 22:00
Na pripremama ženska odbojkaška reprezentacija Kazahstana


Ženska odbojkaška reprezentacija Kazahstana danas dolazi na pripreme u Zadar gdje će biti sljedeća tri tjedna. Jedna od reprezentacija koje su među 20 najboljih u svijetu bit će smještena u hotelu Donat na Puntamici, a treninge će svakodnevno imati u ŠC Višnjik. Josip Miočić, voditelj Dvorane Krešimira Ćosića, zadovoljan je dogovorenim poslom.
– Preko naših privatnih kontakata došli smo do Kazahstanki. Dino Bailo kao voditelj ŠC Višnjik je bio suglasan s onim što je planirano i sada samo očekujemo konačnu realizaciju. Riječ je o delegaciji u kojoj je 16 igrača i osam osoba iz stručnog stožera koje avionom dolaze u Zagreb odakle će autobusom doputovati u Zadar – kaže Miočić i dodaje da će se detalji oko boravka te reprezentacije u Zadru rješavati sljedećih dana.
– Za sada su u planu tri trening utakmice, ali njihov raspored i uopće potvrdu svega toga dogovorit ćemo s njihovim stručnim vodstvom.
Danas bi Kazahstanke trebale imati slobodan dan, a prvi trening je u nedjelju u 10 sati na Višnjiku.
– U prvom tjednu priprema za treninge će se koristiti male dvorane dok će se utakmice igrati u velikoj dvorani – dodaje Miočić.
Tako će prvi put nakon svibnja 2006. neka odbojkaška reprezentacija biti na pripremama u Zadarskoj županiji. Prije šest godina u Bibinjama su se zajedno pripremale muške reprezentacije Hrvatske i Bugarske.