Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Izvrsna reklama za tržište zemlje s 1,3 milijarde stanovnika

25.05.2017. 22:00
Izvrsna reklama za tržište zemlje s 1,3 milijarde stanovnika


Mahnubhavadu, naslov je filma dio kojeg se snima i u Zadarskoj županiji. Indijski film sastoji se od pjesama odnosno plesa, te će film, koji će biti zgotovljen već krajem srpnja 2017. godine, zasigurno biti odlična turistička promidžba Zadra.
Indijski film u grad sv. Krševana dolazi preko Filmskog ureda Zadar, odnosno producentske kuće UV Creations u suradnji s hrvatskom produkcijom Blenda d.o.o. Zagreb i partnerima iz Italije ODU movies. Koreograf je Raju Sujndaram koji je upravo osvojio nacionalno Priznanje za najboljeg koreografa Indije, a jezik filma je telugu, jedan od najčešće korištenih jezika u indijskoj filmskoj industriji.
U Zadarskoj županiji snima se jedna pjesma, na najprepoznatljivijim lokacijama u gradu: Pozdrav suncu, Trg pet bunara, Gradski most, Varoš, Kalelarga, itd.
Filmsku ekipu posjetili smo preksinoć za vrijeme snimanja scena na gradskom mostu, a izvršni producent Krishnamaneni Venkat nam je kazao kako su oduševljeni lokacijama, kao i ljubaznošću Filmskog ureda Zadar na čelu s Ivanom Zrilić.
Zrilić je, pak, izrazila uvjerenje kako će film biti izvrsna reklama za grad Zadar.
– Indijsko tržište je ogromno i to se s nama ne da niti uspoređivati. Vjerujem kako će ovo biti izvrsna promidžba, tu ponajprije mislim na filmsku industriju, kazala nam je Zrilić.
Očekuje se da će film biti potencijalno dostupan za 50 milijuna gledatelja.