Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

U Zoilu predstavljena “Inn and deep” kolekcija Marine Milković

Autor: Krešimir Bukvić

25.07.2008. 22:00
U Zoilu predstavljena “Inn and deep” kolekcija Marine Milković

Foto: Nenad MARČEV



Zadarska modna dizajnerica Marina Milković u petak je na terasi koktel bara “Zoilo” prezentirala svoju najnoviju  “Inn and deep” modnu kolekciju, modnog salona “Brezovac”.  Prisutni su imali prilike upoznati se s Marininin viđenjem ukusno odjevene žene i muškarca, nizom laganih ljetnih kreacija, dizajniranih prije svega za večernje izlaske.
Dosljedna svom “modnom rukopisu”, Marina je i ovaj put osmislila kolekciju izazovnih krojeva i boja, najčešće bogato nadograđivanih vezom i ukrasnim detaljima.  Marina svoju ženu vidi u prvom redu kao snažnu i dominantnu pojavu koja se ne zamara suviše modnim trendovima, ženu koja ne prolazi ni “pod razno” nezapažena. Haljine su bogate volanima, dubokim izrezima, prorezima, svjetlucavim materijalima i detaljima, pa ih nema baš svatko petlju odjenuti.
I sama ekstravagantna, uvijek dotjerana, Marina isto tako očekuje i od svojih klijentica, spremnost na izazivanje pozornosti i odvažnost u nastupu. Reakcija ne izostaje, što je uostalom i sama bit jednog profesionalnog djelovanja – ne utopiti se u masi, već biti svoj, sviđalo se to nekom ili ne. Iako su joj žene bile i ostale u samom fokusu rada, ni ovaj put nije zapostavila muškarce, kreirajući prozračne, lanene ljetne hlače i košulje. Marina je momke poslala na pistu uglavnom raskopčane i bose, što je jako dobro “sjelo” svim ljubiteljima muške mladosti, no na svoje su ipak više došli poklonici ženske ljepote. Zadarske manekenke su vrlo profesionalno publici “prenijele” Marininu modnu viziju, zaključivši vrlo uspješno “Večer ljepote i mode”, kako je glasio naziv događanja.