Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ganzulić i Sakić Grdović novi kandidati

25.07.2016. 22:00
Ganzulić i Sakić Grdović novi kandidati


Jučer je istekao posljednji dan roka natječaja za ravnatelja Doma za starije i nemoćne osobe na Sfingi kada su još zaprimane molbe poslane poštom. Prema informacijama iz Upravnog vijeća Doma, osim petero već poznatih dosadašnjih kandidata, na natječaj se javilo i dvoje novih: Branko Ganzulić, potpredsjednik Turističke zajednice grada Zadra, i Dajana Sakić Grdović, socijalna radnica Doma.
Na natječaj su se, podsjetimo, javili prošlogodišnji kandidati: Dario Vučenović, ravnatelj podružnice Obiteljskog centra u Zadru te Željko Marić, bivši pročelnik podružnice Zavoda za zapošljavanje. Posebnu je pažnju na natječaju izazvala kandidatura aktualnog zamjenika načelnika Policijske uprave zadarske, Marka Buljata koji je godinama bio na čelu Odjela upravnih, inspekcijskih i poslova zaštite i spašavanja.
Tu su još i poznate kandidature Buljatove kolegice Sofije Torbarina Ruljančić, diplomirane socijalne radnice, kao i Divne Peraić, bivše kandidatkinje za načelnicu Polače, inače voditeljice Odsjeka za pravne i opće poslove Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zadru.