Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Najpristojniji koncert Let 3 ikad?

25.07.2016. 22:00
Najpristojniji koncert Let 3 ikad?


Najpopularniji zadarski hostel, Boutique Hostel Forum, povodom četvrtog rođendana sprema još jedan spektakl na Forumu gdje će se za dobru atmosferu u četvrtak pobrinuti Let 3. Iz Hostela Forum poručuju kako je kultni riječki rock band, poznat po provokativnim izjavama i još provokativnijim pjesmama, s obzirom na lokaciju obećao održati “pristojan” koncert, točnije najpristojniji mogući Let 3 fashion koncert.
– Svake godine pa tako i ove, povodom rođendana organiziramo ne samo koncert, već cijeli spektakl koji uključuje i light show na zidovima hostela, kako bismo zabavili zadarsku publiku, ali i turiste iz cijeloga svijeta. Let 3 jedan je od najboljih hrvatskih bandova te nam je izuzetno drago što će svirati kod nas i time uljepšati proslavu, kažu organizatori.
Boutique Hostel Forum dosad je ugostio preko 35.000 ljudi iz oko 120 zemalja diljem svijeta. Hostel očekivano slovi kao izuzetno popularno mjesto među mladima, ali zanimljivo je kako nije ništa manje privlačan i starijim turistima, što pokazuje i činjenica da je najstariji backpacker u hostelu imao 82 godine. Na dugu listu gostiju uvrstili su se i sami Let 3, ali i Zdenka Kovačićek, Urban, Divlje jagode, 2 Cellos, Neno Belan, S.A.R.S., Maksim Mrvica, Hladno Pivo, Pavel i mnogi drugi.