Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Franko Šango napustio KK Zadar

25.08.2016. 22:00
Franko Šango napustio KK Zadar


Franko Šango više nije član Košarkaškog kluba Zadar. 24- godišnji šuter, koji je prošao sve mlađe kategorije kluba, a u seniore je ušao 2011., u srijedu je odradio posljednji trening na Višnjiku i pozdravio se sa suigračima.
– Nakon završetka prošle sezone raskinuli smo ugovor i oko mjesec dana čekao sam da mi klub ponudi novi. Kada su mi ga prije nekoliko dana ponudili, smatrao sam da je ta ponuda za mene nekorektna i nisam se osjećao ugodno. Žao mi je što prethodnih sezona nisam dobio veću priliku i nažalost, mislim da bi se slično dogodilo i ove sezone. Nije lako napustiti moj klub, u kojemu sam proveo cijeli život, ali kao profesionalni košarkaš ne želim stagnirati, nego napredovati – kazao je Šango, koji je u KK Zadru proveo četiri od posljednjih pet sezona, a jednu je bio na posudbi u Slavonskom Brodu.
Gdje će nastaviti karijeru, jučer nam još nije mogao otkriti.
– Već imam neke ponude i nadam se da ću u novoj sredini imati priliku za napredak.
Dok jedan Šango odlazi, drugi se vraća. Jure Šango je i prije odlaska na Olimpijske igre u Rio de Janeiro, gdje je bio član stručnog stožera hrvatske reprezentacije, dogovorio povratak u Zadar, a sada su definirani i svi detalji pa će on nakon šest godina ponovno biti kondicijski trener kluba s Višnjika.