Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Uz ovakvu igru ne možemo ispasti

Autor: Šime Ćurko

25.10.2008. 22:00
Uz ovakvu igru ne možemo ispasti

Foto: Vedran SITNICA



Prvi gol u Prvoj HNL u dresu Zadra i odmah “svom” Hajduku.
– Tako je to u sportu, tko će kome nego svoj svome. Pokazalo se još jednom da ima nešto u toj izreci – kaže Marin Ljubičić, koji se istaknuo kako dobrom igrom, tako i pogotkom kojim je srušio Hajduk.
– Vuković je ispucao loptu, Terkeš mi je proslijedio glavom i uspio sam je najprije smiriti prsima, a onda i spustiti na nogu. Vidio sam da je prilika za udarac, pucao sam i pogodio. Protiv Hajduka sam ja pogodio, sutra će biti netko drugi. Pojedinac bez podrške suigrača ne može ništa, zato i ne bih previše uzdizao svoju igru i pogodak. I to je to.
Samo to? Niste skrivali radost nakon što je lopta završila iza leđa Danijela Subašića.
– Zašto bih skrivao radost? Ja sam igrač Zadra i baš kao što sam davao sve za Hajduk dok sam igrao na Poljudu, tako sada dajem maksimum za Zadar. Ne zanima me tko je s druge strane terena, Hajduk, Dinamo ili netko treći.
Je li u vama ipak bilo nekog posebnog motiva pred utakmicu s Hajdukom?
– Ne znam koji to motiv više treba nama koji igramo za Zadra od položaja na ljestvici. Prije utakmice s Hajdukom imali smo samo pet bodova i nije nas trebalo motivirati da se borimo za svaku loptu.
Koliko znači ova pobjeda?
– Puno, jako puno. Nakon ovake igre u posljednje tri utakmice siguran sam da Zadar neće ispasti. Očekujem nastavak serije naših dobrih rezultata i što prije napuštanje posljednjeg mjesta.