Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ava: Dođite, uz mene i Tota ne može biti dosadno!

Autor: Suzana Bandić

25.10.2012. 22:00
Ava: Dođite, uz mene i Tota  ne može biti dosadno!

Foto: Filip BRALA



– Organizirat ćemo karaoke, a za one najbolje koji će osvojiti prvo, drugo i treće mjesto pripremili smo i vrijedne nagrade, rekla je Ava


Pozivam sve studente prve godine koji su tek došli u Zadar i ne znaju što je dobra zabava u ovom prekrasnom gradu, ali i tinejdžere i one starije da dođu večeras u City bar Forum na ovogodišnju brucošijadu i karaoke show – poručila je Ava Karabatić koja će uz legendarnog Igora Jelinića Tota voditi program. Ava se ujedno i ispričala što prošli petak, kada se trebala održati ovogodišnja brucošijada za studente svih studija na zadarskom Sveučilištu, nije došla zbog čega je taj događaj odgođen za danas početkom u 23 sata.
– Večeras sigurno dolazim i sve ću nadoknaditi onima koji su prošli petak ostali uskraćeni za najavljeni provod. Uz mene i Tota ne može biti dosadno. Naprotiv, napravit ćemo štimung za pamćenje – kaže Ava koja je, kako je ispričala, prošli petak bila spriječena angažmanom u Zagrebu gdje je bila u žiriju na izboru ljepote za laskavu titulu Kraljica Zagreba.
– Organizirat ćemo karaoke, a za one najbolje koji će osvojiti prvo, drugo i treće mjesto pripremili smo i vrijedne nagrade. Željela bih poručiti svima koji planiraju doći da se jave za karaoke, a ako budu imali tremu, ja ću im uskočiti u pomoć – obećala je Ava napominjući kako je tijekom nedavno održanih karaoka otkriven pjevački talent jedne mlade Splićanke.
– Ljudi imaju talente kojih nisu ni svjesni. Zato se bez ustručavanja prihvatite mikrofona – poručuje Ava koja je, kako kaže, prošle godine u Tuheljskim toplicama otkrila svoj talent kojeg nije bila svjesna. Otada se bavi masažom i to vrlo uspješno jer ima “bioenergiju u rukama”.
A dobru zabavu obećao je i Toto poručivši studentima i svima onima željnima dobre zabave da dođu večeras u Forum jer sigurno neće požaliti. Ulaz je slobodan, a pića će biti po promotivnim cijenama prilagođenih studentskom standardu.