Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Uigravanje sa Slovencima

Autor: Šime Ćurko

26.01.2010. 23:00
Uigravanje sa Slovencima

Foto: Vedran SITNICA



– Nužno je u ovim utakmicama imati na raspolaganju što više igrača s kojima računamo u nastavku sezone. Ima dosta novih igrača i potrebno je što više utakmica da bismo sve posložili, kazao je Dalibor Zebić


Dalibor Zebić jučer ujutro poveo je nogometaše Zadra na trening na igralište u Rovinju na kojem je u posljednjih nekoliko okupljanja trenirala i hrvatska reprezentacija.
– Uvjeti su jako dobri – kaže Zebić čija je momčad u Rovinju smještena u hotelu Park. Treninzi su na igralištu Rovinja, koje je blizu hotela, a posebnih novosti iz zadarskog tabora jučer nije bilo. Ukupno 22 igrača, koliko ih je Zebić poveo u Istru, čekaju barem još dva-tri igrača koji bi trebali pojačati znatno oslabljenje zadarske redove.
– Čekamo te iskusnije igrače, ali dok se ne pojave na pripremama nećemo o imenima. Čim smo najavili da nas zanima Ivan Knezović počeli su njegovi problemi s dobivanjem papira. Kako bilo, ovo je najvažniji dio priprema i u sljedećih nekoliko dana moramo definirati momčad. Ne znam koliko možemo imati koristi od igrača koje u Rovinju ne budemo imali na raspolaganju.
Zebić je konačno doznao imena klubova s kojima će Zadar igrati sljedećih tjedan dana. Danas u 14.30 sati je utakmica s Primorjem iz Ajdovščine, 29. siječnja je dvoboj sa slovenskim Interblokom, 31. siječnja Zadrane očekuje trening utakmica protiv Istre 1961, a niz utakmica završava 2. veljače protiv celjskog Publikuma. Tako će od četiri utakmice u ovoj fazi priprema Zadar tri odigrati protiv slovenskih klubova.
– Nužno je u ovim utakmicama imati na raspolaganju što više igrača s kojima računamo u nastavku sezone. Ima dosta novih igrača i potrebno je što više utakmica da bismo sve posložili.