Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Miss i mister Tereza Bačkov i Roko Rožman

26.02.2012. 23:00
Miss i mister Tereza Bačkov i Roko Rožman


Najbolji plesači na podiju bili su Josip Miletić i Kristina Veršić, a najelegantnijim parom pokazali su se Gregor Rumora i Lucija Koček


Sezonu maturalnih zabava otvorili su u subotu u Arsenalu maturanti Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru.
Uz ritmove Rockatansky benda oko 230 učenika i njihovih profesora iz sedam razreda oprostilo se simbolično od srednjoškolskih klupa na zabavi koja se s nestrpljenjem iščekuje tijekom čitavog školovanja.
Kako učenici ovu zabavu, koja za njih znači inicijaciju iz učenika u ozbiljne mlade ljude, čekaju tijekom čitavog školovanja nije ni čudno da su u Arsenal došli u najglamuroznijem izdanju. Preko crvenog tepiha djevojke su ulazile u prekrasnim dugim i kratkim haljinama po posljednjoj modi, savršenih cipela na visoku petu i frizurama, dok je muški dio pokazao eleganciju u svečanim odijelima različitih krojeva i boja.
Tradicionalno izabrani su i miss i mister maturanata Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, a ove godine lentu su ponijeli Roko Rožman i Tereza Bačkov. Najbolji plesači na podiju bili su Josip Miletić i Kristina Veršić, a najelegantnijim parom pokazali su se Gregor Rumora i Lucija Koček.
Već danas maturanti ove škole vraćaju se u školske klupe i pred njima je završetak najvažnije godine u njihovu školovanju te državna matura, upis na fakultete ili zaposlenje. No, nema sumnje da je Zadar dobio još jednu generaciju uspješnih mladih ljudi spremnih na nova osvajanja.