Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prvo kamp odmorište u Zadarskoj županiji (FOTOGALERIJA)

26.05.2017. 22:00
Prvo kamp odmorište u Zadarskoj županiji (FOTOGALERIJA)


S radom je u travnju započelo prvo odmorište za kampere na području Zadarske županije, Kamp odmorište Marni. Smješteno na neposrednom ulazu u Zadar, u mjestu Murvica i u blizini Jadranske magistrale (D8), Kamp odmorište Marni prostire se na 3.500 m2, u potpunosti je prilagođeno smještaju kampera i uređeno u tradicionalnom mediteranskom stilu.
Kamp odmorište Marni raspolaže s ukupno 10 kamp mjesta, svako s priključkom za struju i vodu. Sanitarni blok uključuje ženski i muški wc, odvojene tuš kabine za žene i muškarce, kabinu za pražnjenje prenosivih kemijskih zahoda, prostor za pražnjenje kemijskih zahoda direktno iz vozila, vanjske umivaonike i praonicu rublja.
Gostima je na raspolaganju velika piknik zona sa sudoperom, kaminom i krušnom peći, te stolovima i klupama. Vanjski bazen će u sezoni biti u funkciji. WI FI Internet je za goste besplatan, a odmorište je osvijetljeno i pod video nadzorom.
Novosagrađeno Kamp odmorište Marni uvelike će poboljšati kamping ponudu Zadarske županije, ali i cijele Hrvatske kojoj kamp odmorišta već godinama nedostaju i zbog čijeg nedostatka za suvremenim kamping destinacijama u Europi kasni desetljećima.