Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Kovačić: Igrali smo srcem

Autor: Z L

21.03.2013. 23:00
Kovačić: Igrali smo srcem

Foto: PIXSELL



IVICA OLIĆ
Pobjeda cijele Hrvatske
– Ovo je pobjeda svih nas, igrača, navijača, cijele Hrvatske. Ono što smo željeli, to smo i dobili. Na početku smo bili malo u grču, ali pobjedi se ne gleda u zube. Čekali smo da protivnik pogriješi, jer smo znali da je to njegova najslabija karika. Dvaput smo ih kaznili, prvo nakon greške, potom iz prekida, nakon sjajnog centaršuta Srne u njegovom stilu. Sretni smo, idemo slaviti. Napravili smo važan korak prema Brazilu i sada se možemo u miru koncentrirati na sljedeću utakmicu.
DARIJO SRNA
Pokazali da smo bolji
– Znamo koliko ova utakmica znači svim Hrvatima. Smirivali smo tenzije, nismo davali nikakve velike izjave i u sebi smo se koncentrirali. Jednostavno, rekli smo da smo bolji i da idemo to pokazati na terenu, što smo i napravili. Mislim da su svi mogli uživati u dobroj utakmici. Bilo je borbeno, s lijepim akcijama i golovima i ovo je poklon svim Hrvatima.
MARIO MANDŽUKIĆ
Najbolji kada je najteže
– Na terenu smo pokazali sve ono što smo cijelo vrijeme govorili u najavama. Bili smo spremni za ovu utakmicu i svaka čast svim mojim suigračima i navijačima. Bilo je fantastično. Ovo će ostati zauvijek zapamćeno. Bila je teška utakmica, s puno emocija i to nas je dosta iscrpilo, ali pokazali smo da smo najbolji kada je najteže. Hvala svima koji su nas došli podržati i koji su nas gledali preko malih ekrana. Nadam se da smo ih barem na jedan dan učinili sretnima i neka sada svi slave. Ja sigurno neću zaspati do jutra.
MATEO KOVAČIĆ
Sve vas volimo
– Igrali smo srcem za Hrvatsku. Hvala svima što su došli i napravili ovakvu atmosferu, volimo ih. Srbi su u početku bili čvrsti, bio je težak teren, ali dali smo sve od sebe i zasluženo pobijedili. Jako smo sretni. Na dan utakmice sam saznao da ću biti u prvih 11 i hvala momcima i kapetanu koji su mi pomogli da razbijem taj početni pritisak.