Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Otvorena sezona zadarskih feštica

Autor: Ante Župan

13.06.2010. 22:00
Otvorena sezona zadarskih feštica


Klub zadarskih studenata  na sebi svojstven način zaključio je sezonu uoči ljetnih  ispitnih rokova. Za sve Zadrane, ali i prijatelje Zadra  priredili su ribarsku feštu, po  uzoru na one zadarske, u  klubu Roko/Akademija.
Miris ribe širio se Savom…  brancini, orade, srdele, redali  su se na improviziranim gradelama, a gosti Roka/Akademije uživali su u dašku  mediterana, kojeg su im  priuštili mladi Zadrani. Dalmatinski ugođaj upotpunili su  nastupi klape Fjabula i Jokersa, pratećeg benda Mladena Grdovića.
Na feštici je bio i miljenik  ženskog spola, neizostavni  upravitelj Zadarskog kluba  Zoran Parat. – Svaka čast našim studentima. Već drugu godinu zaredom organizirali su Ribarsku večer u Zagrebu, koja se  pokazala kao pun pogodak.  Ribe je bilo u dovoljnim količinama, za što je zaslužan  gospodin Reno Sinovčić, koji  se vrlo rado odazvao akciji.  Nadam se samo da će ovo  prerasti u tradiciju, što bi bila  još jedna velika promocija  turističke ponude Zadra i  naše Županije, rekao je Parat.
Klubu zadarskih studenata  ovo je bio posljednji projekt  uoči ispitnih rokova. – Sad je  vrijeme da se svi posvetimo  ispitima, da bi mogli uživati u  ljetu. Nove projekte spremamo za jesen, ali o tom potom,  poručio je predsjednik Kluba  zadarskih studenata Tomislav  Šimičević.