Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Posedarski HDZ isključio 11 članova

26.06.2012. 22:00
Posedarski HDZ isključio 11 članova


HDZ Posedarje je na jučerašnjoj 7. sjednici Općinskog odbora održanoj u zgradi mjesnog odbora Grgurice donio odluku o isključenju 11 dosadašnjih članova stranke, među kojima i predsjednika temeljnog ogranka HDZ-a Podgradina Zorana Nekića, nositelja nezavisne liste na prijevremenim izborima za Općinsko vijeće održanih 17. lipnja.
– Jednoglasnom odlukom raspušten je i temeljni ogranak HDZ-a Podgradina a za povjerenika postavljen novoizabrani vijećnik Ivica Šalina, rekao je Niko Zekić, predsjednik Općinskog odbora HDZ Posedarje.
Na sjednici su pored članova Općinskog odbora i načelnika Ivice Juričevića nazočili i novoizabrani članovi Općinskog vijeća Josip Magaš, Ivica Šalina, Željko Kolčeg, Marinko Mijolović, Josip Prskalo i Kristijan Knežević s liste HDZ-a koju je predvodio Niko Zekić.
–  Pored Zorana Nekića isključeni su i svi dosadašnji članovi stranke koji su na održanim prijevremenim izborima za Vijeće bili na stranačkim listama HSS-a i HSP-a dr. Ante Starčevića te nezavisnih lista Luke Zubčića i Zorana Nekića, objašnjava Zekić.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU