Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Jurlina mora na operaciju

Autor: Roman Morović

26.09.2012. 22:00
Jurlina mora na operaciju

Foto: Sebastian GOVORČIN



Četvorica su zadarskih igrača u Zagrebu pod vodstvom trenera Danijela Jusupa, Ante Krapić, Ivan Novačić, Roko Jurlina i Jure Segarić, a za jednoga je sezona počela na najgori mogući način. Naime, na prvoj pripremnoj utakmici Jurlina je prilikom jednog prodora nezgodno stao i teško ozlijedio koljeno.
– Prve prognoze su bile da bih se mogao vratiti na teren kroz mjesec i pol dana, ali magnetna rezonanca je pokazala da je ozljeda mnogo ozbiljnija i bit će potrebna operacija, te duga rehabilitacija. Ova sezona je za mene praktički završena – ispričao je bivši član Zadra, Križevaca i Sonik Puntamike, koji je s kadetima matičnog kluba osvojio posljednji klupski trofej, kadetski naslov prvaka Hrvatske 2009. godine.
– Svijet mi se srušio kada sam za to čuo. Baš sam uhvatio dobar ritam, odlično smo trenirali, imao sam svoju ulogu u momčadi i trener je bio zadovoljan. Nažalost, sada me čeka operacija pa dug oporavak, ali napravit ću sve da se na teren vratim još bolji nego prije – kazao je mladi hrvatski reprezentativac (s u-20 reprezentacijom ove godine izborio ulazak u A diviziju), koji ostaje u Zagrebu, gdje će odraditi rehabilitaciju.