Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Znak pažnje, ljubavi i prijateljstva

Autor: Anamaria Perović

26.12.2009. 23:00
Znak pažnje, ljubavi i prijateljstva

Foto: Vedran SITNICA



Klima uređaj za neurološki odjel te televizor i DVD namijenjeni Odjelu za zarazne bolesti, uručili su uz članove upravnoga odbora predsjednik podružnice Mate Ljubičić i dopredsjednica Vanda Babić


Zadarska podružnica hrvatskog kulturnog društva “Napredak” organizirala je prigodno blagdansko darivanje dvaju odjela Opće bolnice Zadar. Klima uređaj za neurološki odjel te televizor i DVD namijenjeni Odjelu za zarazne bolesti, uručili su uz članove upravnoga odbora predsjednik podružnice Mate Ljubičić i dopredsjednica Vanda Babić.
Osim što se bavi očuvanjem i širenjem kulturnih vrijednosti Hrvatske i hrvatskoga naroda, HKD “Napredak”, kako je istaknuo Ljubičić, nastoji kroz organizaciju ovakvih humanitarnih akcija pružiti i pomoć potrebitima. Lani je u organizaciji društva tako upriličeno darivanje jedne obitelji s desetero djece, a ovoga puta članovi društva svoju božićnu donaciju namijenili su zadarskoj bolnici.
– Znajući za potrebe i uvjete u kojima radite, odlučili smo se na prigodno darivanje, kao znak pažnje, uvažavanja, ljubavi i prijateljstva, a koje će, nadamo se, poslužiti u prave svrhe, kazao je Ljubičić.
Na lijepoj gesti zadarske podružnice HKD-a “Napredak”, uime ravnateljstva Opće bolnice Zadar, zaželjevši svima sretan Božić, zahvalio je zamjenik ravnatelja dr. Neven Birkić, a uz njega donaciju su primili dr. Anamarija Mrđen, šefica Odjela za neurologiju, te dr. Boris Dželalija, šef Odjela za zarazne bolesti.