Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Maloljetnika zaustavili zbog prometnog prekršaja pa otkrili da je provalnik

26.12.2011. 23:00
Maloljetnika zaustavili zbog prometnog prekršaja pa otkrili da je provalnik


Zadarska policija uoči Badnjaka zaustavila je vozača “honde civic” u Ulici Antuna Gustava Matoša za kojega je osim što nije još položio vozački ispit, utvrđeno i da je maloljetan te da vozi automobil na kojem su postavljene nepripadajuće registarske pločice. Golobradog vozača policajci su u 23.30 zatekli u Ulici Antuna Gustava Matoša nakon čega je prepraćen u policijske prostorije gdje je potom u nazočnosti roditelja ispitan.
– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 16-godišnjak, koji je zatečen u hondi civic zajedno sa 14-godišnjakom iz Zadra, noć prije provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Majstora Radovana u Zadru. Tamo su otuđili aparat za usitnjavanje novca, a iz aparata za igre manji novčani iznos te dva stola s terase ugostiteljskog objekta – izvijestili su iz PU zadarske navodeći još i da se dvojicu maloljetnika sumnjiči za još jedno kazneno djelo provale otprije nekoliko dana.
– Utvrđeno je da je navedeni dvojac i u noći 22. ovog mjeseca izvršio provalu u kiosk “Tisak” u Ulici kneza Branimira u Zadru – kažu u policiji koja je po završetku kriminalističkog istraživanja protiv obojice maloljetnih provalnika podnijela posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zadru.