Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Popularni naslovi od 10 kuna

27.04.2012. 22:00
Popularni naslovi od 10 kuna


Nastavlja se promocija dobre knjige u Zadru. Nakladnik V.B.Z. Zadranima je, osim knjiga u svojoj knjižari “Petar Zoranić”, ponudio i odlične cijene na sajmu knjiga otvorenom jučer u Gradskoj straži na Narodnom trgu. Sajam je otvoren do 17. svibnja, svakim danom od 9 do 20 sati.
Sajamske cijene knjiga izuzetno su povoljne pa tako kupci mogu pronaći dječje naslove već od 10 kuna, ili popularne naslove već od 20 kuna. Izbor je velik, kao i područje žanrova, a po odličnim cijenama zastupljen je velik broj popularnih hrvatskih autora, od Vedrane Rudan do Jurice Pavičića, Hrvoja Šalkovića i drugih te niz popularnih stranih bestselera. Također kupci mogu pronaći i nešto literature i umjetnosti na engleskom jeziku, priručnika samopomoćnica i popularne znanosti, te neizostavnih kuharica. Osim V.B.Z.-ove naklade na sajmu su zastupljena i izdanja nekih drugih nakladnika i to po izuzetno povoljnim cijenama.
Za nakladnika sajam je još jedan od načina da promoviraju knjigu i kulturu čitanja, te ujedno ostvare zaradu u kriznim vremenima za nakladništvo dok je za čitatelje odlična prilika da po povoljnim cijenama kući ponesu djela omiljenih autora.