Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Starigrad: Dan za igru, veselje i pamćenje

Autor: Velimir Brkić

27.05.2013. 22:00
Starigrad: Dan za igru, veselje i pamćenje


U Osnovnoj školi Starigrad održana je manifestacija Dan otvorenih vrata, škola je otvorila svoja vrata ne samo učenicima i učiteljima, već i roditeljima i svima koji su željeli malo bolje upoznati školu i njene učenike i učitelje.
– Program kojim se obilježava ovaj dan pripremili su učenici svih osam razreda u suradnji sa svojim učiteljicama i učiteljima. Sastoji se od tri dijela; prvi dio je kviz znanja, drugi dio sportske igre, a treći kreativna radionica, kazala je Jadranka Marasović, ravnateljica škole te nastavila:
– Svim učenicima doručak i sok osigurala je Turistička zajednica, a cijeli projekt, odnosno sve što je bilo potrebno da se kreativne radionice i ostvare, poput boja, papira, raznih materijala i ostalog pribora, financirala je Općina Starigrad.
U sportskim igrama su sudjelovali učenici svih razreda, podijeljeni u četiri grupe. Zadaci su za sve bili isti, a to su poligon, skakanje u vrećama, povlačenje konopca i košarka. Niže su razrede predstavljali Zeleni i Žuti, a više Crveni i Plavi, s po osam učenika u svakoj ekipi.Pobjedu su odnijeli Zeleni i Crveni, a nagrađeni su slasnim sladoledima i čokoladama, zahvaljujući sponzoru Trgovačkom mesarskom obrtu Rujno.