Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Bencun poništio trud domaćih

27.05.2017. 22:00
Bencun poništio trud domaćih


Na najbolji mogući način Biograđani su otvorili ovu utakmicu. U 3. minuti u džepu su imali vodstvo, 1:0. Zgoditak je iz kaznenoga udarca postigao iskusni Vedran Ješe, na drugoj strani Hajdukov vratar Gujić nije imao izgleda sačuvati mrežu. Poslije toga Splićani, koji će u novoj sezoni igrati u 2. HNL, sve su silovitije napadali prema vratima Primorca. Izjednačenje je došlo u 18. minuti, precizan sa 16 metara bio je Pasariček. Zabilježeno je potom da je Cetina u 23. minuti pucao, ali preko okvira vrata.
Još su neke situacije, koje bi se mogle nazvati poluizglednima, imali igrači Hajduka II , ali Biograđani su se znali braniti. Iz jedne kontre, pak, Primorac je zamalo ponovno poveo. No, svoja vrata spasio je Cetina. I dalje je Hajduk II nastojao preokrenuti rezultat, ali u tomu je uspio – domaćin. Primorac je imao napad s desne strane, lopta je ubačena u kazneni prostor gostiju gdje je najspretniji bio Vodopija i u 32. minuti domaćin ponovno ima vodstvo. Do kraja prvoga poluvremena nastojanja Hajduka II da izjednači nisu urodila plodom.
Realno je bilo očekivati da će i u drugom poluvremenu Hajduk II igrati napadački, s izraženom željom da najprije izjednači, potom možebitno i preokrene rezultat. U 54. minuti domaći je vratar Rogić dobro reagirao i obranio Pasaričekov udarac, a u 69. Dumančić je glavom pucao preko grede. Hajduk II izjednačio je u 70. minuti, strijelac je bio Bencun preciznim udarcem sa šesnaest metara. Svega dvije minute potom Ješe je spasio svoja vrata izbivši loptu s gol-crte, a u 75. minuti najiskusniji igrač Biograđana nije iskoristio drugi kazneni udarac. Pucao je dobro, no Gujić je dobro pročitao njegov udarac i obranio. Ostatak vremena prošao je bez rezultatske promjene i svakoj je momčadi pripao po jedan bod.


 PRIMORAC (B) – HAJDUK II 2:2


BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja: . Sudac: Josip Dugandžić (Komin). Pomoćnici. Branimir Nimac (Benkovac) i Josip Katuša (Raštane). Delegat: Dinko Ožaković (Nadin). Strijelci: 1:0 Ješe (3′ – 11 m), 1:1 Pasariček (18′), 2:1 Vodopija (32′), 2:2 Bencun (71′). Žuti kartoni: Marko Colić i Katuša (Primorac).
PRIMORAC (B): Rogić, Brzoja, Marko Colić, Marković, Galešić, Ješe, Vodopija, Malčić, Perica (od 78. Katuša), Bajić (od 52. Mrkić), Marko Colić (od 46. Bačkov). Trener: Leo Šarić
HAJDUK II: Gujić, Fadić (od 34. Barišić), Vojković, Cetina (od 61. Dumančić), Batarelo, Skorup, Delić, Ćurić (od 55. Bencun), Jurić, Pasariček, Mrkonjić. Trener: Marko Lozo.