Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Prijave za razredbeni postupak

Autor:

27.06.2009. 22:00
Prijave za razredbeni postupak


Na Sveučilištu u Zadru danas počinju prijave za srpanjski razredbeni rok. Prijave se primaju do kraja tjedna, odnosno 3. srpnja 2009., u vremenu od 9 do 16 sati. Pristupnici se po svom izboru prijavljuju na razredbeni postupak za jedan ili više jednopredmetnih studija i/ili dva ili više dvopredmetnih studija.
Na razredbeni postupak za preddiplomske sveučilišne studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i stručne studije mogu se prijaviti pristupnici koji su s uspjehom završili srednju školu u trajanju od najmanje četiri godine. Prijave se podnose na obrascu koji se dobije u Studentskoj službi, a predaju se osobno ili šalju preporučenom pošiljkom.
Senat Sveučilišta u Zadru objavio je natječaj kojim se predviđa 1.590 mjesta za upis studenata u prvu godinu jednopredmetnih i dvopredmetnih preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranog jednopredmetnog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i jednopredmetnih stručnih studija na Sveučilištu u Zadru u akademskoj godini 2009./2010.
Prijave za rujanski rok podnosit će se za slobodne studijske grupe, nakon što se popune mjesta u srpanjskom razredbenom roku.