Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Milin objavio popis na kojem je i Martin Erlić

27.06.2016. 22:00
Milin objavio popis na kojem je i Martin Erlić


Engleska, Francuska i Nizozemska su motivirajući suparnici, spremit ćemo se najbolje što možemo kako bismo pokušali ostvariti osnovni cilj da budemo među pet najboljih reprezentacija u Europi i tako izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu – kazao je Ferdo Milin, izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske
U Zagrebu će se 2. srpnja okupiti hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina pred kojom je Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a izbornik Ferdo Milin objavio je širi popis igrača na koje računa za predstojeće pripreme. Reprezentacija će iz Zagreba krenuti put Sv. Martina na Muri gdje će se do 9. srpnja pripremati za nastup na EP-u koje je na rasporedu od 11. do 24. srpnja. Hrvatska će Euro početi susretom skupine B s Nizozemskom 12. srpnja u 12 sati, tri dana kasnije snage će od 19:30 sati odmjeriti s Francuskom, dok će 18. srpnja, također od 12 sati, zaigrati s Engleskom. U skupini A su domaćin Njemačka, Italija, Portugal i Austrija. Milin je na pripreme pozvao i jednog Zadranina, Martina Erlića koji je član talijanskog prvoligaša Sassuola.
– Sastavljen je prošireni popis od 23 igrača od kojih ćemo izabrati 18 najboljih koji će putovati na Europsko prvenstvo. Pred nama su pripreme na kojime ćemo se bazirati na taktici i uigravanju s ciljem kako najbolje pripremiti momčadi za jaku skupinu u kojoj se nalazimo. Engleska, Francuska i Nizozemska su motivirajući i vrlo respektabilni suparnici, spremit ćemo se najbolje što možemo kako bismo pokušali ostvariti osnovni cilj da budemo među pet najboljih reprezentacija u Europi. Ulazak među pet najboljih reprezentacija u Europi ujedno bi značio i plasman na Svjetsko prvenstvo – kazao je Milin. Konačan popis putnika na Euro bit će objavljen na kraju priprema.