Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zatočio bivšu nevjenčanu suprugu i zabio joj injekciju u ruku

27.08.2010. 22:00
Zatočio bivšu nevjenčanu suprugu i zabio joj injekciju u ruku


Nakon kratke prepirke, 33-godišnjak je bivšoj nevjenčanoj supruzi (44) zabio injekciju u ruku, koju je prethodno izvukao iz svoje ruke. Navodno boluje od hepatitisa C
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i teške tjelesne ozljede u pokušaju, uz kaznenu je prijavu u petak istražnom sucu Županijskog suda u Zadru priveden 33-godišnjak iz okolice Zadra.
Zadarska policija je muškarca, koji se sumnjiči da je u četvrtak navečer u svojoj obiteljskoj kući fizički zlostavljao svoju bivšu nevjenčanu suprugu (44), uhitila odmah nakon dojave. Pronađen je u vidno alkoholiziranom stanju nakon čega je priveden u prostorije policije gdje je zadržan na triježnjenju. U petak ujutro nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je bivšu nevjenčanu suprugu zaključao u svoju kuću, gdje je došla s njim obaviti razgovor nakon što se sredinom srpnja odselila. Nakon kratke prepirke, nezadovoljan tijekom razgovora, on ju je fizički napao, a potom joj zabio injekciju u ruku, koju je prethodno izvukao iz svoje ruke. Žena se za pomoć obratila liječnicima u Općoj bolnici Zadar gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.
Neslužbeno doznajemo kako je riječ o ovisniku oboljelom od hepatitisa C, kojim je imao namjeru zaraziti i svoju bivšu nevjenčanu suprugu.
Zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke, Boris Babić, dežurni istražni sudac, 33-godišnjaku je nakon saslušanja odredio pritvor u trajanju do mjesec dana. Tamo će praviti društvo 19-godišnjem Zadraninu koji je prije svega tri dana u svom stanu zatočio i zlostavljao 18-godišnju djevojku koja ga je htjela napustiti. Nakon što mu je uspjela pobjeći on je nazvao njezine roditelje i prijetio im smrću.