Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ražanac zna s burom

Autor: Josip Prskalo

27.09.2009. 22:00
Ražanac zna s burom


Nakon šest dana natjecanja završio je malonogometni turnir u Jasenicama na kojem je nastupilo 16 momčadi za koje su nastupali isključivo igrači iz pojedinih mjesta, odnosno gradskih četvrti. Najviše su igrači iz Ražanca koji su u finalu pobijedili odličnu momčad Karin way. U utakmici za treće mjesto Suhovare su visoko porazile susjede iz Poličnika koji su bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača koji su nastupali u prethodnim utakmicama.
Turnir je organiziran u prigodi obilježavanja Dana općine Jasenice i premda ranojesenski termin i nije najpogodniji za turnire koji se igraju na otvorenom organizatori su odradili dobar posao, a i posjećenost je bila zadovoljavajuća. Posljednja dva dana igrači su se osim s protivnicima morali mučiti i s jakom burom pa se igralo na granici regularnosti.
Martin Baričević, načelnik Općine Jasenice, i njegov zamjenik Dane Rončević uručili su pobjednicima i najboljim pojedincima prigodne nagrade.
– Zahvaljujem svim momčadim koje su nastupile na turniru i nadam se da su zadovoljni otišli iz Jasenica. Znatno su nam pomogli brojni sponzori kao i Općina Jasenice – kaže Ivan Šimičević, organizator turnira.
– Zasluženo smo osvojili turnir na čemu čestitam suigračima. Bez njih ni ja ne bih zaslužio titulu najboljeg vratara – kaže Marin Miletić iz pobjedničke momčadi Ražanca.
Finale
KARIN WAY – RAŽANAC 1:2
JASENICA – Malonogometno igralište. Gledatelja: 300. Suci: Ante Zubčić i Neven Ražov.
KARIN WAY: Živković, Mitrović, Tuzlak, Božić, Klem, Zelenika(1), Protrka, Remšak, Mušura, Mrkalj, Turkalj, Ivković. Voditelj: Tomo Aračić.
RAŽANAC: M. Miletić, Žagar, J. Miletić, E. Miletić (1), M. Miletić (1), Zelić, N. Miletić, Kožul. Voditelji: Marijan i Zdenko Pavičić.
Za treće mjesto
SUHOVARE – POLIČNIK 6:2
SUHOVARE: Poljak, Ž. Lulić, Batur, Rodić (3), T. Lulić, M. Ukalović (1), J. Ukalović (2). Voditelj: Marko Jurica.
POLIČNIK: F. Kovačević, I. Zdrilić, L. Barić (1), T. Marinović (1), J. Barić, N. Marinović, B. Kovačević, J. Zdrilić. Voditelj: Robert Barić.


 NAGRADE


1. Ražanac – 5.000 kuna
2. Karin way – 3.000 kuna
3. Suhovare – 1.000 kuna
4. Poličnik – butelje vrhunskog vina
Najbolji strijelac: Josip Ukalović (Suhovare)
Najbolji vratar: Marin Miletić (Ražanac)
Najbolji igrač: Mate Miletić (Ražanac)