Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Konzumova hladnjača “zapela” na Muraju

Autor: Suzana Bandić

27.09.2012. 22:00
Konzumova hladnjača “zapela” na Muraju

Foto: Zvonko KUCELIN



Ovakve situacije, nažalost, nisu rijetkost iako bi ih komunalci i djelatnici Obala i lučica mogli spriječiti pravovremenim upozorenjem “komotnim” i neodgovornim vozačima. No za takvo što trebali bi češće obilaziti taj dio grada


Da građani s pravom prigovaraju zbog parkirališnih mjesta na Poluotoku pokazalo se i jučer ujutro kada je na Muraju “zapela” Konzumova dostavna hladnjača. Promet tom jednosmjernom prometnicom bio je onemogućen gotovo pola sata, a iza teretnjaka se ubrzo formirala poduža kolona. Sve se zakompliciralo zbog svega par vozača i par centimetara za koliko su njihovi limeni ljubimci ostali “stršiti” na kolničkoj traci. Hladnjača je zastala u suženom dijelu Muraja nedaleko od Arsenala, gdje je parkiranje dopušteno s obje strane kolnika, pa i na nogostupu. Vozačima koji su spletom okolnosti ostali zarobljeni u koloni nije bilo drugog nego strpljivo čekati da se – ili pojavi neki od vozača parkiranih automobila koji su svoje limene ljubimce ostavili par centimetara bliže kolničkoj traci ili da se nekim čudom hladnjača ipak “probije”, što se na koncu i dogodilo.
Ovakve situacije, nažalost, nisu rijetkost iako bi ih komunalci i djelatnici Obala i lučica mogli spriječiti pravovremenim upozorenjem “komotnim” i neodgovornim vozačima. No za takvo što trebali bi češće obilaziti taj dio grada.