Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Žune potukle Kobre

Autor:

27.10.2008. 23:00
Žune potukle Kobre

Foto: Vedran SITNICA



Održan je malonogometni turnir na kojem su sudjelovale četiri ekipe: Veterani Bokanjca, Veteranići, Mladi muževi i Juniori Bokanjca. Turnir su osvojili Mladi muževi. Za vrijeme turnira održana je utakmica žena Bokanjca između ekipa Žune i Kobre u kojoj su Žune deklasirale Kobre 7:0


Svečanom podjelom nagrada i priznanja u nedjelju su završena tradicionalna, jedanaesta bokanjačka natjecanja u sportskim disciplinama koja se održavaju u povodu blagdana i fešte Sv. Šimuna i Tadije, zaštitnika župe Bokanjac. Podjela nagrada održana je u prostorijama Društva Bokanjac, a natjecanja su organizirali Mjesni odbor Bokanjac i Društvo Bokanjac.
U petak je održan turnir u boćama na kojem su sudjelovale tri ekipe. Pobijedila je ekipa Gladnih ispred drugoplasiranih Žednih i trećeplasirane ekipe Suvo drvo.
U subotu je održano natjecanje u gađanju glinenih golubova koje je okuplio dvadeset šest strijelaca. U pojedinačnoj konkurenciji prvi je Zoran Krizman, drugi Lecio Matešić, a treći Ivan Matešić. Ekipno je prva ekipa Marinka Matešića, druga Lecia Matešića, a treća Ivana Matešića. U konkurenciji amatera prva je ekipa Marka Radana, druga Mate Kanjera, a treća Željka Krizmana. Isti dan održano je i streljačko natjecanja žena zračnom puškom na 10 metara. Pojedinačno prva je Ljiljana Matešić, druga Marijana Mrkić, treća Karolina Marinović. Ekipno prva je ekipa Šojke, druge su Grlice, a treće Golubice.
Zadnji dan natjecanja, u nedjelju, održan je malonogometni turnir na kojem su sudjelovale četiri ekipe: Veterani Bokanjca, Veteranići, Mladi muževi i Juniori Bokanjca. Turnir su osvojili Mladi muževi. Za vrijeme turnira održana je utakmica žena Bokanjca između ekipa Žune i Kobre u kojoj su Žune deklasirale Kobre 7:0.