Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Bildovi navodi da je Klasnić silovao 17-godišnjakinju zasad nemaju službenu potvrdu

27.10.2010. 22:00
Bildovi navodi da je Klasnić silovao 17-godišnjakinju zasad nemaju službenu potvrdu


Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (30), bivši igrač Werdera iz Bremena i sadašnji član Bolton Wanderersa, ispitan je zbog navoda da je silovao 17-godišnju djevojku, piše u četvrtak njemački list Bild na svojoj internetskoj stranici.
Prema navodima lista, policija je u priopćenju objavila da je Klasnić ispitan i pušten uz jamčevinu. Bild navodi da će se Klasnić 1. studenoga pojaviti pred sudom koji će odlučiti o daljnjem postupku.
Što se točno dogodilo, za sada još nije jasno, ali policija je objavila da je u ponedjeljak u pet sati ujutro primila hitan poziv da je u središtu Manchestera jedna sedmnaestogodišnja djevojka silovana.
Klasnić u srijedu nije bio dostupan za komentar, a u četvrtak bi se trebao oglasiti njegov odvjetnik.
Ivan Klasnić je svoju profesionalnu karijeru započeo 2001. u St. Pauliju, a 2004. nastavio u Werderu.
Godine 2007. imao je dvije operacije transplantacije bubrega. Od kolovoza 2009. igra za klub Bolton. Oženjen je i ima trogodišnju kćerku.
Na internetskim stranicama Boltona nema nikakvih informacija o tom događaju, a ni hrvatsko veleposlanstvo u Londonu zasad nema nikakve informacije. Također, o ovom slučaju nije izvijestila niti britanska novinska agencija Reuters, kao ni druge velike novinske agencije. O tome nema ništa niti na BBC-u.
Ni hrvatsko Ministarstva vanjskih poslova nema službene informacije. “Mogu vam jedino potvrditi da dosada nikakve službene informacije nema, niti se se Ivan Klasnić obratio za konzularnu pomoć”, kazao je danas Hini glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Mario Dragun.
Niti u Hrvatskom nogometnom savezu nemaju službenih informacija, a po riječima glasnogovornika Davora Gavrana, očekuju da im se Klasnić javi.