Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Iz kuće ukraden televizor

27.11.2011. 23:00
Iz kuće ukraden televizor


U vremenu od 6. do 25. studenoga ove godine 56-godišnjem Zadraninu provaljeno je u kuću u Ulici Julija Klovića. Nepoznati kradljivac Zadraninu je iz kuće ukrao TV-plazmu, marke Grunding, vrijednu oko 7.500 kuna. Slijedi mu kaznena prijava.
Zadranki lopov ukrao novac, bankovnu karticu i putovnicu
Zadranka (54) u petak je policiji prijavila krađu novca, putovnice i bankovne kartice. Krađa se, prema prijavi vlasnice, dogodila u jutarnjim satima, a lopov je iskoristio njezinu nepažnju kada je automobil, marke “VW golf”, na parkiralištu u dvorištu kuće u Ulici sv. Marije ostavila bez nadzora. Lopov joj je ukrao 160 kuna, karticu “OTP banke” i putovnicu. Ukupna vrijednost ukradenih stvari je 600-tinjak kuna. Slijedi kaznena prijava.
Uhvaćen višestruki provalnik
Policijski službenici Policijske postaje Benkovac u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom nakon čega su utvrdili da je upravo on počinio sedam provala u više poduzeća na benkovačkom području tijekom 2010. i 2011. godine. Protiv provalnika slijedi kaznena prijava.
Tri maloljetnika osumnjičena za provalu u trgovinu
U nedjelju na noć, nešto iza ponoći, provaljena je trgovina mješovite robe u Ulici Josipa Jurja Strossmayera. Iz trgovine je ukradena veća količina raznih cigareta i slatkiša u vrijednosti od oko 6.500,00 kuna. S tim kaznenim djelom povezuju se trojica maloljetnika koje su policajci zatekli nedaleko trgovine. Maloljetnici su privedeni u prostorije I. Policijske postaje gdje je u nazočnosti njihovih roditelja u tijeku kriminalističko istraživanje.
Lopov odnio četrdesetak vreća cementa
Četrdesetak vreća s cementom ukrao je, još uvijek nepoznat, počinitelj iz obiteljske kuće u vlasništvu 57-godišnjaka u Maslenici. Lopov je dvije tisuće kilograma cementa ukrao u razdoblju od 20. do 26. studenoga iskoristivši priliku kada u kući nije nitko boravio. Šteta je procijenjena na oko 2.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Lopov pokrao metalne opruge sa sita za prosijavanje kamene prašine
U razdoblju od 5. do 21. studenoga 54-godišnjem vlasniku kamenoloma na području Zemunika Gornjeg nepoznati je lopov odnio robu vrijednu oko pet tisuća kuna. Vlasnik je, naime, policiji prijavio da mu nedostaje više spiralnih opruga za sita uređaja za prosijavanje kamene prašine. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.