Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Lth slavio za Zvonimira

27.12.2011. 23:00
Lth slavio za Zvonimira


Složni su bili Benkovčani i skupili su se da na humanitarnom malonogometnom turniru za Zvonimira Radaša, koji je nastradao prije tri mjeseca i teško ozlijeđen prikovan za postelju. Zvonimirovi prijatelji odmah su organizirali turnir na kojemu se prijavilo 40 momčadi, a turnir je priveden kraju u samo pet dana. Svaku večer igralo se čak desetak utakmica. Gledatelji su također dali svoj doprinos, a kako je dvorana svaku večer bila solidno popunjena, u završnici se tražila i karta više. Posljednju večer na tribinama su bili i roditelji nastradalog Zvonimira, majka Davorka i otac Zdenko te brat Ivan koji je predao pehar pobjedničkoj momčadi Lth.
U utakmici za treće mjesto Veterani Benkovca visoko su porazili igrače iz Ploče. Finalna utakmica je bila kvalitetna, a Lth je do pobjede predvodio Ivo Kvesić postignuvši sva tri zgoditka za Lth, dok za igrače Vukšića ostaje žal za propuštenim prigodama.
– Zahvalio bih svim sudionicima što su sudjelovali na turniru. Zadovoljni smo kako se sve završilo i očekujem da ćemo, kada zbrojimo zaradu, sa znatnim iznosom pomoći našem prijatelju Zvonimiru – rekao je Ivica Tkalić, organizator turnira.
Finale
LTH – VUKŠIĆ 3:2
BENKOVAC – Sportska dvorana. Gledatelja: 800. Suci: Ante Zubčić i Ante Šimunac
LTH:Stojčević, M. Kvesić, I. Kvesić (3), Pejić, Jelić , Dejanović, Kralić. Voditelj: Marijan Pejić.
VUKŠIĆ: Ledenko, Bastać, Brčić, Orlović (1), Miletić, Hunjadi (1), Jelić, Batinica (1), Menđuić. Voditelj: Rade Šegota.
Za 3. mjesto
VETERANI BENKOVCA – PLOČA 5:1
VETERANI BENKOVCA: Čumurdžić, Žilić (1), Orlović, Viduka (2), P. Čumurdžić, Mamić, Pešut, Buljat (2), Franjkić. Voditelj: Duško Šegota.
PLOČA: Marinović, Pilipović, J. Šarić, I. Šarić, Kresović, Glavan, Kokić (1), Zrilić. Voditelj: Dinko Adžić.