Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Na izložbu u kupaćim i sa naočalama za plivanje

Autor: Valentina Mlađen

28.03.2013. 23:00
Na izložbu u kupaćim i sa naočalama za plivanje


Doživite Jadran na Višnjiku, pozivaju organizatori, s napomenom kako je poželjno doći s plivačkim naočalama i kupaćom opremom


S Višnjika stižu najave o jednoj od najneobičnijih izložbi u našem gradu, a koja bi trebala privući veliki broj građana na bazen. Prvi put u Zadru, u podvodnom ambijentu bazena Višnjik, bit će postavljena izložba podmorskih fotografija.
Otvaranje izložbe je 3. travnja u 19 sati na velikom bazenu Višnjik, a svi posjetitelji koji zarone imat će priliku razgledati podmorske fotografije jadranskih dubina i na taj način doživjet Jadran u bazenu.
Ideja krenula je iz Ronilačkog kluba sv. Roko iz Bibinja i od njihova predsjednika Đanija Iglića, a u upravi bazena odmah je oduševljeno prihvaćena kao još jedna od brojnih aktivnosti i događanja koja se organiziraju u ŠRC Višnjik, kaže voditelj bazena Tomislav Fabijan. Izložba ostaje otvorena oko mjesec dana te se organizatori, uz uobičajene posjetitelje bazena, nadaju i velikom odazivu građana.
Izložene fotografije snimili su članovi RK sv. Roko koji će na dan otvaranja izložbe biti na raspolaganju posjetiteljima, ne samo za pitanja o izloženim fotografijama već i o ronjenju.
Doživite Jadran na Višnjiku, pozivaju organizatori, s napomenom da je poželjno doći s plivačkim naočalama i kupaćom opremom.