Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Surać: Dobacivao mu jesam, ali je cijela stvar je prenapuhana

Autor: Suzana Bandić

28.04.2013. 22:00
Surać: Dobacivao mu jesam, ali je cijela stvar je prenapuhana

Foto: PIXSELL



Jakov Surać, kapetan NK Zadra, zaradio je jučer prekršajnu prijavu jer je u subotu, pred kraj utakmice Zadar – Inter neprimjerenim tonom i rječnikom glavnom sucu dao na znanje što misli o njegovu suđenju.
– Nakon obavljenih informativnih razgovora policijski službenici podnijeli su optužni prijedlog protiv 38-godišnjeg igrača NK Zadra zbog narušavanja javnog reda i mira. Utvrđeno je da se 38-godišnjak verbalno sukobio sa sucem koji je sudio na utakmici odigranoj u subotu na stadionu u Ulici Hrvoja Ćustića – rekli su u dežurstvu OKC-a PU zadarske gdje su u subotu tijekom trajanja iste utakmice zaprimili i jednu sličnu dojavu. Riječ je bila o sukobu dvojice navijača Intera u dobi od 20 i od 22 godine, no sve je prošlo bez posljedica.
– Istina je da sam mu u tunelu dovikivao, ali je cijela stvar prenapuhana. On je meni samo radi gestikuliranja rukama dosudio crveni karton i isključio me iz utakmice. Ostao sam na klupi do kraja jer sam kapetan, ali nisam zadovoljan kako je on odradio posao. Smatram ga neznalicom i to sam mu i rekao. Pitao sam ga što se mora dogoditi da nam svira jedanaesterac. Bio sam malo glasniji, ali je zapravo policajac koji me prijavio od svega ovoga napravio cirkus – kaže Surać dodajući kako su suca navijači s tribina zbog iste stvari vrijeđali i dovikivali mu sve do kraja utakmice.