Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

U prometnoj nesreći u Ždrelcu smrtno stradala liječnica iz Neviđana

Autor: Suzana Bandić

28.05.2010. 22:00
U prometnoj nesreći u Ždrelcu smrtno stradala liječnica iz Neviđana

Foto: Vedran SITNICA



U frontalnom sudaru osobnog i teretnog vozila u Ždrelcu na otoku Pašmanu jučer je oko 15.30 sati smrtno stradala jedna ženska osoba. Očevid je trajao do večernjih sati


U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 15.30 sati dogodila u Ždrelcu na otoku Pašmanu, smrtno je stradala jedna osoba, izvijestili su iz Policijske uprave zadarske.
Prema prvim informacijama, u laganom zavoju frontalno su se sudarili osobni automobil marke renault 5 kojim je upravljala ženska osoba i teretni automobil iveco, oba zadarskih registarskih oznaka.
Na mjesto nesreće izišao je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zadru Milan Pečina koji je na mjestu nesreće obavio očevid. No, nakon očevida sudac Pečina nije htio govoriti o okolnostima koje su dovele do stravične nesreće. Potvrdio je tek kako je smrtno stradala vozačica osobnog vozila te da je vozač teretnjaka ozlijeđen. O kakvim je ozlijedama riječ, sinoć također nismo uspjeli doznati.
Neslužbeno, međutim doznajemo kako je smrtno stradala liječnica Marina Mađerić, majka dvoje djece, koja je radila u liječničkoj ordinaciji Opće medicine u mjestu Neviđane.
Ovo je već osma žrtva koja je od početka ove godine život izgubila u prometu na zadarskom području, a druga na otoku Pašmanu. Tamo je 16. siječnja smrtno stradala 60-godišnja žena. I ona je bila liječnica i stradala je pod kotačima teretnjaka.