Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Sandra Marinović dobitnica Opel Adama

Autor: Ante Rogić

28.05.2013. 22:00
Sandra Marinović dobitnica Opel Adama

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Sandra Marinović sretna je dobitnica Opel Adama. Ive Ivanov, kapetan momčadi KK Zadar izvukao je jučer u prodajnom salonu tvrtke Mitrović d.o.o. omotnicu s kuponima koje je Sandra Marinović prikupila tijekom trajanja nagradne igre.
Izvlačenje je nadgledala četveročlana komisija u sastavu: Tajana Jusup, voditeljica prodaje oglasnog prostora Zadarskog lista, Ivo Olić i Ana Dijan, prodaja vozila Mitrović d.o.o. i javni bilježnik Davor Mišković. Po završetku nagradne igre na adresu Zadarskog lista pristiglo je nekoliko stotina omotnica s kuponima, no samo je Sandri zasjalo sunce za jučerašnje kiše. Kada je saznala da je izvučena mislila je da je riječ o šali, no ubrzo je shvatila da se nitko s njom ne zbija šale i da je upravo ona sretna dobitnica Opel Adama.
– Što reći nego zadovoljna sam, presretna. Ne volim se nadati, pa onda ne dobiti ništa. Ja volim reći da sve treba staviti u Božje ruke, pa što bude. Uvijek se treba nadati najboljem, rekla nam je Sandra, vjerna čitateljica Zadarskog lista. Ovo joj nije prva nagrada, budući da je u nagradnoj igri Narodnog muzeja i Zadarskog lista već osvojila fotomonografiju.
Sandra Marinović majka je troje djece, desetogodišnjeg Bože, osmogodišnje Nine i najmanjeg Luke koji ima tek godinu i osam mjeseci. Presretna djeca došla su jučer s majkom u Mitrović d.o.o. preuzeti svoje novo vozilo. Sandra kaže kako će ga sigurno voziti, jer je njihov dosadašnji automobil star 14 godina.