Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Odbila platiti račun u hotelu

28.06.2011. 22:00
Odbila platiti račun u hotelu


 
Osječanka u dobi od 34 godine koja se lijepo pet  dana odmarala u poznatom zadarskom hotelu Kolovare na  adresi Bože Peričića, pa odbila platiti račun, kazneno je  prijavljena zbog prijevare. Boravila je u hotelu od 20. do 25.  ovog mjeseca i na kraju je odbila platiti račun od tri tisuće  kuna te je jednostavno odšetala iz hotela.
Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak u Zagrebačkoj ulici  u Zadru, nepoznati je razbojnik provalio u Ininu benzinsku  postaju te je ukrao razne cigarete i bezalkoholna pića.  Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno. Iste noći u  mjestu Smoković, nedaleko od Zadra, provaljeno je i u kiosk  27-godišnjeg vlasnika. On je ostao bez novčanog pologa i  raznih cigareta. Šteta još nije procijenjena.
Play station, fotoaparat i mobitel ukradeni su iz apartmana  na Putu Primorja u Svetom Filipu i Jakovu kojeg je koristio  bračni par u dobi od 34 i 31 godine. U ovom je slučaju  materijalna šteta oko 16 tisuća kuna.
Ukraden je i moped u vlasništvu 48-godišnjakinje. Moped je  nestao iz ulice Petra Zoranića u Biogradu gdje je bio parkiran.  Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave.
 Prijavljen Prečanin koji je zapalio kuću
Zadarska je policija kazneno prijavila 43-godišnjaka  iz Preka na otoku Ugljanu jer je on u nedjelju oko ponoći  namjerno izazvao požar na obiteljskoj kući u vlasništvu njegova  oca (64). On je priveden i istražnom sucu Županijskog suda u  Zadru, a prijavom se tereti za kazneno djelo dovođenja u  opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.