Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Jedriličari, kickbokseri i ronioci ušli u zadarsku športsku zajednicu

28.06.2012. 22:00
Jedriličari, kickbokseri i ronioci ušli u zadarsku športsku zajednicu


Na četvrtoj redovnoj sjednici Skupštine Športske zajednice Zadarske županije u mandatnom razdoblju od 2008. do 2012. održane u prostorijama Aerokluba Zadar donesene su mnoge važne odluke. Najvažnije je ona koja se odnosi na usvajanje programskog i financijskog izvješća Športske zajednice Zadarske županije za 2011. godinu. Također je usvojeno izvješće o provedbi 11. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Hrvatske na razini Zadarske županije. Usvojene su i odluke o donošenju Pravilnika o postupku i načinu kandidiranja predstavnika za sastav Skupštine, predsjednika i potpredsjednika te članove Izvršnog odbora Športske zajednice Zadarske županije. Usvojene su odluke o donošenju Pravilnika o internim račuvodstvenim politikama Športske zajednice Zadarske županije, kao i odluka o donošenju Pravilnika o sufinanciranju strukovnih saveza i njihovih programa. Pored ta tri Pravilnika usvojena su i tri Poslovnika koja se odnose na rad Skupštine, Izvršnog odbora i Nadzornog odbora Športske zajednice Zadarske županije.
Donesena je odluka o raspisivanju izbora za predstavnike u Skupštinu Športske zajednice Zadarske županije za mandatno razdoblje od 2012. do 2016. godine koja će se održati u studenom.
Pored toga izglasane su i tri odluke o prijamu novih članova u Športsku zajednicu Zadarske županije. Jedriličarski savez, Kickboxing savez i Ronilački savez su tako i službeno ušli u zadarsku športsku obitelj.