Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Bulevar: Sljedeće godine jači nego ove

Autor:

28.07.2008. 22:00
Bulevar: Sljedeće godine jači nego ove


Bulevar ima i najmlađeg sudionika ljetne lige koji, doduše, još nije upisao ni sekunde na terenu, ali podatak da ima devet godina, sve nas oduševljava. Radi se o malom Narcisu Mujkiću
Treću godinu svojim nastupom košarkaši Bulevara uveseljavaju svoje navijače u Ljetnoj ligi. Prema riječima voditelja momčadi Marina Burčula, prošle godine je ipak sveukupni dojam bio puno bolji. Posebno zbog činjenice što je i rezultat bio utoliko bolji da su došli do razigravanja, za razliku od ove sezone kad su zapeli u skupini.
– Slabiji rezultat je postignut zato što nisu pristupili neki igrači s više iskustva koji su trebali zaigrati za Bulevar, pa smo cijelu ovu sezonu igrali sa 17-godišnjacima tj. juniorima Voštarnice koji su još nedovoljno iskusni. No, nema ljutnje, ipak smo se dobro proveli i zabavili te nam nije žao što smo i ovo ljeto bili dijelom ove lige – objašnjava Burčul.
Znači ambicije su splasnule nakon prvih poraza?
– Na početku smo mislili da ćemo uspjeti biti među prvih dvoje u skupini, no nismo donijeli 4 boda s utakmica koje smo trebali dobiti, protiv Starigrada i Pet nebodera, pa smo sad tu gdje jesmo.
Kakva je situacija s igračkim fondom?
– Ove godine smo zahvaljujući KK Voštarnica uspjeli zatvoriti roster, jer su nam većina igrača juniori tog kluba. Trebala je igrati za nas nekolicina provjerenih igrača s prvoligaškim i drugoligaškim iskustvom, no otkazali su “pet do dvanaest” tako da smo se ipak nekako skupili, što na kraju nije toliko loše ni izgledalo. Nadam se da ćemo sljedeće godine biti puno bolji. Još bih istaknuo da Bulevar ima i najmlađeg sudionika ljetne lige koji, doduše, još nije upisao ni sekunde na terenu, ali podatak da ima devet godina sve nas oduševljava. Radi se o malom Narcisu Mujkiću.
Kako ste uspjeli financirati natjecanje?
– Uglavnom u privatnoj režiji i uz pomoć jednog sponzorčića. Uglavnom, puno teže nego prošle godine, jer nam je onda potpomogla Tvornica kruha i troškovi sudaca su bili manji nego ove godine, ali kako svima tako i nama – zaključuje Burčul.


KK Bulevar
Sastav: Marko Kolanović, Josip Pantalon, Marino Govorčin, Luka Vukoša, Niko Košta, Ivan Kaštropil, Marko Lepur, Lovre Lekaj, Marko Čubrilo, Šime Baričević, Luka Cota, Ivan Knežević, Marino Burčul, Narcis Mujkić.