Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

“Gas, gas” publika pjeva u jedan glas

Autor: Z L

28.07.2008. 22:00
“Gas, gas” publika pjeva u jedan glas


Kraljica hrvatske  glazbene estrade Severina  nastupa u nedjelju u Zadru. Kontroverzna pjevačica uz  pratnju benda pred Zadranima će se predstaviti najnovijim uradcima s albuma  “Zdravo Marijo”, no sigurno  će se uz neizostavni “Gas, gas” moći čuti najveće starije uspješnice,  Moja štikla, Ante i drugi hitovi.
Severinu smo nekoliko dana prije ovog koncerta zatekli  u beach baru “Bamboo” u Svetom Pelegrinu  kraj Umaga,  gdje je odradila odličan koncert, koji je trajao nešto manje  od tri sata i to gotovo bez  stanke. Što god netko mislio o  njenoj glazbi, mora joj se priznati status vrhunske zabavljačice. Nju publika jednostavno  voli. Možda je netko mislio da  će se pojaviti u majici s likom  Djevice ili u svećeničkoj odori, što je zadnjih mjeseci redovito činila, izazvavši time  dosta kontroverza i negativnih  reakcija, ali nije. Uvijek u dobroj formi, na sebi je imala  tutu ružičaste boje s vrućim  kratkim hlačicama i štikle u  istoj boji.
Više od dvije tisuće ljudi  natiskalo se u tom lokalu u  šumici blizu mora, a vjerojatno ih je bilo i puno više.  Teško je bilo procijeniti, jer su  se mnogi smjestili duž obližnje  plaže, odakle se moglo također dobro čuti. Koncert je  zahvaljujući sponzorima bio  besplatan, pa su se okupile sve  generacije – od onih najmlađih  do najstarijih, koji su gotovo  do dva ujutro cupkali i pjevali.  Njeni fanovi  došli su iz cijele  Istre, ali bilo je i puno Slovenaca.