Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

“Zorro na ledu” u Jazinama

Autor: Ida Štulić

28.07.2008. 22:00
“Zorro na ledu” u Jazinama


U vrijeme kad su temperature nepodnošljivo visoke, imati dvoranu s ledom usred Dalmacije još je veća atrakcija. Organizator iz “Lupa promocije” nada se velikoj zainteresiranosti za ovaj na našem području još neviđen događaj, koji će dodatno obogatiti već prepoznatljiv turistički profil grada Zadra
U dvorani Jazine završila je velika košarkaška povijest, ali njezin prostor nije ostao neiskorišten. Premda se u njoj još osjeća košarkaški duh, dvorana će ove sezone poslužiti i kao “pozornica od leda”. Riječ je o jedinstvenom događaju pod nazivom “Zorro na ledu” koji će se u dvorani Jazine održavati svakodnevno s početkom u 21 sat kroz kolovoz. Predstave na ledu u više činova i s fenomenalnom glazbenom podlogom izvodit će 44 profesionalna klizača iz svih krajeva svijeta. Ovo događanje, koje se prvi put održava u Hrvatskoj, organizira tvrtka “Lupa promocija” iz Zagreba koja je trenutačno najproduktivnija promotorska grupa u našoj državi. Tvrtka djeluje od sredine 2005. godine od kada radi na promociji i organizaciji velikih i nešto manjih evenata, izložbi i koncerata.
– S najavljenim predstavama planiramo započeti kroz ovaj tjedan, u nedjelju, a program bi se odvijao u razdoblju od tri tjedna, do 24. kolovoza, najavila nam je glavna organizatorica Maja Valjak te nas je informirala i da će se tekst predstave izgovarati na engleskom i hrvatskom jeziku kako bi radnje bile razumljive stranim i domaćim posjetiteljima.
Cijene ulaznica bit će pristupačne studentima i djeci koji će izdvojiti 10 eura, a starija populacija 15 do 20 eura za pojedinačnu predstavu.
U vrijeme kad su temperature nepodnošljivo visoke, imati dvoranu s ledom usred Dalmacije još je veća atrakcija.
Organizator iz “Lupa promocije” nada se velikoj zainteresiranosti za ovaj na našem području još neviđen događaj, koji će dodatno obogatiti već prepoznatljiv turistički profil grada Zadra.