Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Vozač podlegao ozljedama u zadarskoj bolnici

28.07.2010. 22:00
Vozač podlegao ozljedama u zadarskoj bolnici


Iako je nakon nesreća komunicirao i s policajcima koji su izišli na očevid, i s liječnicima, muškarac je oko 9.40 sati preminuo u bolnici


Svega sat i pol nakon prometne nesreće koja se u srijedu oko 8.20 sati dogodila na otoku Pagu u zadarskoj je Općoj bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 62-godišnji Frane Čemeljić iz Paga.
Prema informacijama iz policije nesreća se dogodila na lokalnoj cesti u Košljunu na otoku Pagu zbog nepropisnog držanja razmaka među vozilima.
– Vozač osobnog vozila marke “renault kangoo” zbog nedržanja potrebnog razmaka udario je prednjim dijelom u zadnji dio osobnog vozila marke “mazda 6” koje se kretalo ispred njega u istom pravcu, a kojim je upravljao 59-godišnjak iz Paga – izvjestili su iz PU zadarske. 
Zbog zadobivenih ozljeda vozač “renaulta” koji se, kako neslužbeno doznajemo, požalio na bolove u predjelu leđa i vrata, kolima Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zadar. Iako je nakon nesreća komunicirao i s policajcima koji su izišli na očevid, i s liječnicima, muškarac je oko 9.40 sati preminuo u bolnici. Istražni sudac Županijskog suda u Zadru zbog svih tih okolnosti izdao je nalog za obdukciju tijela pokojnika kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.